GLUCOS CUT TEA


Apa itu Glucos Cut Tea?
~ Glucos Cut Tea ni teh hijau ( Green Tea)

Apa beza Glucos Cut Tea dengan Green Tea lain?
~ Bezanya....ia mampu menyerap carbo dan gula yang tidak diperlukan oleh badan. Green Tea biasa tak de kelebihan camni :)

Apa rasa Glucos Cut Tea?
~ Rasa teh O biasa then manis2 buah skit2 je ( manis stevia sbb ada daun stevia). So jangan tambah madu or gula plak tau....

Siapa boleh minum Glucos cut Tea ni?
~ Pesakit diabetis/ kencing manis
~ Mereka yang ingin turunkan berat badan/ nak kurus
~ Mereka yang ingin kekal langsing
~ Mereka yang ingin elak dari kencing manis/ diabetis
~ Mereka yang ingin menjaga kesihatan
~ So....kesimpulannya....satu family boleh minum Glucos Cut Tea ni...


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)

~mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
~mengurangkan tahap gula dalam darah
~mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
~mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
~mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
~kekal langsing
~mengurangkan risiko kencing manis.
~penyediaan yang mudah



Kandungan :
~Teh Hijau
~Gymnema sylvestre,
~Daun pudina
~Daun mulberi
~Rooibos
~Daun stevia


Jom tukarkan teh yg biasa uollss minum dgn GC.....teh yg lbh bmanfaat utk kesihatan....amat sesuai utk penghidap DIABETES....malah sesuai juga utk yg X DE DIABETES sekalipun......insyaAllah....
~ kekal langsing
~ turunkan berat badan secara sihat
~ kawal/ turunkan paras gula dlm darah

Harga Sekotak ( 60 sachets untuk kegunaan 2 bulan): 
RM130sm
RM140ss

NAK YANG TRIAL PEK PUN BOLEH....TENGOK KAT BAWAH NI YE!


Hubungi
Whatsapp/ telegram/sms: 012-5560896


Ni ada lg testimoni pengguna GC nak kongsikan dengan uolls!!!.....


Ibu dan bapa tiada galang gantinya. Kesihatan mereka lebih penting dr segalanya. Kegembiraan mereka adlh kebahgian kita. Jom hadiahkan satu kotak GC tea buat ibu bapa ANDA..... 









So anda masih ragu2 dan masih tertanya2 kenapa perlu tukarkan teh yang biasa anda minum tu dengan GC TEA?....
Apa kata anda pula menjadi sebahagian daripada testimoni kami pula selepas ini?....
Jom cuba sekarang......KENAPA?....kerana dengan GC TEA:~ berat badan turun
~ kandungan/ bacaan gula dalam darah juga turun
~ kekal slim
~ kekal sihat


Hubungi
Whatsapp/ telegram/sms: 012-5560896


JAMU SERI BONDA (JSB)~RAHSIA UNTUKMU WANITA~

JAMU SERI BONDA (JSB) KINI BERWAJAH BARU!!!!



JAMU SERI BONDA...
Sebotol 60 biji = kegunaan sebulan
Sebotol RM 39 + postage rm6sm
2 botol RM78 Free postage utk smnnjung

################

Jamu Seri Bonda~Rahsia untukmu wanita~....1001 KHASIAT....
Atasi masalah anda:::
✔SENGGUGUT TERUK
✔SEMBELIT
✔KENCING TAK LAWAS
✔KEPUTIHAN TERUK
✔HAID TIDAK TERATUR
✔CEPAT LETIH
✔LENGUH BADAN
✔PERUT KEMBUNG
✔KUATKAN RAHIM(bagi yg inginkan zuriat)
✔SEMBUHKAN LUKA DALAMAN(bagi ibu bersalin)
.
Selain masalah diatas..banyak lagi khasiat dari JAMU SERI BONDA...
Ayuh..atasi masalah anda hari ini...
.
Pm / sms / whatsapp /telegram 012-5560896






Lihat lebih byk info/testimoni JSB di sini:
https://m.facebook.com/profile.php?id=546518638692124

JSB pek lama....


Antara feedback positif pengguna JSB.....













Mereka yang boleh mengamalkan Jamu Seri Bonda adalah:
1) Wanita berkahwin (berumur sehingga 60 tahun)
2) Wanita menyusukan anak
3) Anak dara 

Untuk tempahan: 012-5560896 (Maznah )

Jamu Seri Bonda (JSB) atau sebelum ini dikenali dengan nama Jamu Serapat Bonda pada awal kemunculan ia di pasaran online pada tahun 2010. Dengan berpaksikan niat utuk membantu kaum hawa dalam menangani masalah luaran dan dalaman yang dialami mereka, kami terpanggil untuk membawa JSB masuk ke dalam pasaran. Hanya bermula dari menjual JSB di dalam talian, ternyata sambutannya amat memberangsangkan di dalam masa setahun enam bulan ia bertapak di alam maya itu. Bermula dari titik tolak itu , JSB mula menjadi bualan para wanita baik yang berkahwin ataupun belum berkahwin.

Sambutan hangat serta kepercayaan yang tidak berbelah bagi oleh pengguna, kami membuat keputusan untuk lebih serius dengan produk ini. Setelah mengalami beberapa fasa menaik taraf JSB, pihak Akid Q Herbs Industry mengorak langkah dengan membuat penjenamaan semula yang melibatkan perubahan dari segi kualiti, kuantiti dan pembungkusan yang lebih eksklusif serta berdaya saing.

JSB telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) yang bernombor MAL 10043746TC dan JSB juga telah dikilangkan dibawah syarikat yang bertaraf GMP(Good Manufacturing Practice) serta HALAL dan mendapat pengiktirafan ISO 9002 (International Standard Organization) ini membuatkan JSB lebih tinggi mutunya serta mampu duduk sebaris dengan produk-produk kesihatan di luar sana.

Rahsia Untukmu Wanita - Ia mendifinasikan apa itu JSB. Khasiat serta keberkesanannya tidak dapat dinafikan lagi. Para wanita yang menggunakan JSB yakin akan keberkesanan serta khasiat yang terkandung di dalam jamu ini. InsyaAllah JSB mampu menangani permasalahan wanita.

JSB terbukti berkesan dalam menangani permasalahan berikut:

Mengetatkan otot faraj
Lebih power grip
Menghangatkan hubungan intim
Menyuburkan rahim
Menambahkan tenaga
Menegang dan menganjalkan payudara
Membantu mendapatkan zuriat
Merawat masalah keputihan
Menstabilkan hormon
Mencegah dan menghilangkan bau yang kurang enak di bahagian vagina
Menghilangkan gatal-gatal di bahagian vagina
Kulit lebih cantik dan anjal

Untuk awet muda serta menyerikan raut wajah
Melancarkan peredaran darah
Menghilangkan senggugut dan menstabilkan kitaran haid
Melegakan kekejangan otot badan
Melawaskan pembuangan air besar atau kecil
Sesuai di amalkan oleh wanita selepas bersalin
Mengembalikan keyakinan sebagai seorang wanita

ATURAN MAKAN

Sebotol Jamu Seri Bonda mengandungi 6O biji kapsul. Ianya tahan untuk lima minggu. Jadi anda sangat jimat.
Cara makan:
2biji sehari, pagi atau malam

Cara pengambilan JSB selepas bersalin
Berikut adalah cara pengambilan JSB semasa di dalam pantang:
1) Jika bersalin secara normal, makan JSB pada hari ke 20 selepas bersalin.
2) Jika bersalin secara pembedahan, makan JSB pada hari ke 30 selepas bersalin.
 Cara pengambilan:
Mulakan dengan memakan 1biji kapsul di waktu pagi dan satu biji kapsul di waktu malam jika anda sepenuhnya menyusukan bayi. Cara pengambilan sebegini digalakkan bagi mengelakkan perut bayi kembung atau sebagainya.
 Jika anda tidak menyusukan bayi anda, bolehlah mengambil dos 2biji pagi dan 2biji malam.
 Jika bayi anda telah berusia 6 bulan dan ke atas, anda boleh mengambil dos seperti biasa iaitu 2biji kapsul setiap hari selepas waktu makan. Namun jika tubuh anda agak lambat bertindakbalas dgn JSB, amalkan memakan 2biji kapsul di waktu pagi dan 2biji kapsul di waktu malam.
Banyakkan meminum air putih untuk kesan yg maksimum.
 Cara pengambilan untuk wanita yang berkahwin dan belum berkahwin
Terdapat dua cara yang boleh dipraktikkan iaitu:
1) Amalkan memakan 2biji kapsul setiap hari selepas waktu makan. Biasanya kesan boleh dilihat seawal hari kelima namun ia bergantung kepada tubuh individu.
2) Jika tubuh anda agak lambat bertindakbalas dgn JSB, anda boleh mengamalkan JSB dengan memakan 2biji kapsul di waktu pagi dan 2biji kapsul di waktu malam.
3) Untuk remaja di dalam lingkungan umur 21 tahun ke bawah, disyorkan agar mengambil dos 1 biji kapsul sahaja.
4) Untuk remaja 21 tahun dan keatas, amalkan 1biji kapsul di waktu pagi dan 1biji kapsul di waktu malam.
Sila pastikan anda mengambil minima  8 gelas air putih setiap hari bagi memastikan JSB dapat memberikan kesan yang terbaik untuk tubuh anda.
* wanita hamil dan datang bulan serta mempunyai penyakit darah tinggi yang kronik tidak digalakkan untuk mengambil Jamu Seri Bonda
Jika anda mengalami lenguh-lenguh di bahagian tertentu dan sebagainya atau haid menjadi lewat beberapa hari, itu cuma tindak balas di peringkat awal pengambilan  JSB. Jadi jangan risau ya. teruskan amal JSB, insyaAllah masalah yg di alami akan beransur hilang

Mummylicious. ..susu kambing

Mummylicious. ..susu kambing + campuran bahan2 terpilih....minuman berkhasiat untuk seisi keluarga. ..untuk kanak2 & juga dewasa. ...
Ada 4 pilihan perisa:
Asli, vanila, coklat, strawbery....

Sedap & tidak hamis....insyaAllah. .. 

Pm / whatsapp 012-5560896






Mummylicious for kids untuk si manja anda....perisa asli....

 campuran bahan2 terpilih



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN


Skin White Kawai Collagen. ...complete set untuk kegunaan 2 bulan. .. best price ya....RM140 ONLY!!!.... 

Sms / whatsapp ~ 012- 5560896
Secret Skin White Kawai Collagen (SSWKC). ...complete set.....untuk kegunaan 2 bulan. ...

~ 2 jar SSWKC ( 70 sachets )
+ FREE sebotol pil Zofea Beauty Secret
+ FREE krim ibu jerawat

...pm/ whatsapp for best price ya 

Sms / whatsapp ~ 012- 5560896

A) KHASIAT SSWKC
:

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit

• Menghalang sinar UV matahari

• Mengaktifkan penghasilan kolagen

• Melambatkan penuaan

• Meningkatkan stem cell kulit

• Pemutihan kulit lebih pantas

• Kulit lebih anjal & muda

• Menghilangkan kedutan

• Menghilangkan kulit sun-burn

• Menghilangkan jerawat

• Menghilangkan parut hitam

• Mengurangkan jeragat

• Mengatasi kulit bersisik

• Kulit kering menjadi lembap

• Kulit kasar menjadi halus

• Mengatasi penyakit kulit

• Mengatasi masalah kulit rosak

• Mengatasi masalah tumit kaki pecah

• Mengatasi masalah kulit merekah

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang

• Mengatasi sakit senggugut

• Mengatasi masalah mata

• Sesuai untuk ibu mengandung

• Sesuai untuk ibu menyusu

• Mengurangkan stretchmark

• Mengurangkan selulit

• Menurunkan kolestrol

• Mengatasi rambut gugur

• Mengatasi bibir mengelupas

• Memberi tenaga kpd badan yg letih

• Membuang toksin

• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis

• Tingkatkan pengeluaran susu ibu

• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan

• Menaikkan HB wanita hamil

• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu

• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu

• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!


Gandingan bahan-bahan mewah & berkualiti yang terkandung dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN


B) KHASIAT ZBS:

KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk si gadis & ibu-ibu:

✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔ Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim

Bahan-bahan Aktif dalam Zofea Beauty Secret..

Pueraria Mirifica,
Pueraria Lobata,
Kayu serapat,
Habbatus Sauda,
Collagen,
Pure L-glutathione,
Trehalose,
Apricot Seed Extract,
Blueberry,
strawberry,
raspberry,
Snow lotus,
Perilla seed extract,
Pitera Extract

DIOR PARFUME SET


NOW HOT SELLING!!!.....





DIOR PARFUMES didatangkan dengan kotak yang suugguh exclusive sesuai untuk dijadikan hantaran atau hadiah buat insan tersayang serta koleksi peribadi sendiri.

1 set mempunyai 5 jenis parfumes iaitu :

- DIOR DOLCE VITA
- DIOR JADORE
- HYPNITIC POISON EAU SENSUAL
- DIOR ADDICT
- MISS DIOR






Kandungan :
5ml / bottle

Kekal waanggiiii berpanjangan selama 7 jam...
99 % like original!

Tanpa alkohol. ...boleh dibawa solat...insyaAllah. ..


Very Exclusive & Limited Stock!! Dior 5 IN 1 Miniset!


Get it now for SPECIAL PRICE....ONLY RM76 SM/ RM89 SS!!! Free postage.....Limited offer!!.....

SMS/ WHATSAPP 012-5560896

### original biasanya rm350....yg ni klon tapi 99% like original.......wangiiii.....tahan selama 7 jam....

TAMAR COCOA. ..MASYAALLAH LAZAT! !!






Tamar cocoa pek baru....pek lama color hijau...kini pek baru color TURQUOISE....




SENARAI HARGA TAMAR COCOA ( belum termasuk caj postage):




SMS/ WHATSAPP 012-5560896