Mummylicious. ..susu kambing

Mummylicious. ..susu kambing + campuran bahan2 terpilih....minuman berkhasiat untuk seisi keluarga. ..untuk kanak2 & juga dewasa. ...
Ada 4 pilihan perisa:
Asli, vanila, coklat, strawbery....

Sedap & tidak hamis....insyaAllah. .. 

Pm / whatsapp 012-5560896






Mummylicious for kids untuk si manja anda....perisa asli....

 campuran bahan2 terpilih



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN


Skin White Kawai Collagen. ...complete set untuk kegunaan 2 bulan. .. best price ya....RM140 ONLY!!!.... 

Sms / whatsapp ~ 012- 5560896

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit

• Menghalang sinar UV matahari

• Mengaktifkan penghasilan kolagen

• Melambatkan penuaan

• Meningkatkan stem cell kulit

• Pemutihan kulit lebih pantas

• Kulit lebih anjal & muda

• Menghilangkan kedutan

• Menghilangkan kulit sun-burn

• Menghilangkan jerawat

• Menghilangkan parut hitam

• Mengurangkan jeragat

• Mengatasi kulit bersisik

• Kulit kering menjadi lembap

• Kulit kasar menjadi halus

• Mengatasi penyakit kulit

• Mengatasi masalah kulit rosak

• Mengatasi masalah tumit kaki pecah

• Mengatasi masalah kulit merekah




SET LENGKAP SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN UNTUK KEGUNAAN 2 BULAN!!!
HANYA RM140....



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang

• Mengatasi sakit senggugut

• Mengatasi masalah mata

• Sesuai untuk ibu mengandung

• Sesuai untuk ibu menyusu

• Mengurangkan stretchmark

• Mengurangkan selulit

• Menurunkan kolestrol

• Mengatasi rambut gugur

• Mengatasi bibir mengelupas

• Memberi tenaga kpd badan yg letih

• Membuang toksin

• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis

• Tingkatkan pengeluaran susu ibu

• Melangsingkan badan



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan

• Menaikkan HB wanita hamil

• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu

• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu

• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

Gandingan bahan-bahan mewah & berkualiti yang terkandung dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

DIOR PARFUME SET


NOW HOT SELLING!!!.....





DIOR PARFUMES didatangkan dengan kotak yang suugguh exclusive sesuai untuk dijadikan hantaran atau hadiah buat insan tersayang serta koleksi peribadi sendiri.

1 set mempunyai 5 jenis parfumes iaitu :

- DIOR DOLCE VITA
- DIOR JADORE
- HYPNITIC POISON EAU SENSUAL
- DIOR ADDICT
- MISS DIOR






Kandungan :
5ml / bottle

Kekal waanggiiii berpanjangan selama 7 jam...
99 % like original!

Tanpa alkohol. ...boleh dibawa solat...insyaAllah. ..


Very Exclusive & Limited Stock!! Dior 5 IN 1 Miniset!


Get it now for SPECIAL PRICE....ONLY RM76 SM/ RM89 SS!!! Free postage.....Limited offer!!.....

SMS/ WHATSAPP 012-5560896

### original biasanya rm350....yg ni klon tapi 99% like original.......wangiiii.....tahan selama 7 jam....

TAMAR COCOA. ..MASYAALLAH LAZAT! !!






Tamar cocoa pek baru....pek lama color hijau...kini pek baru color TURQUOISE....




SENARAI HARGA TAMAR COCOA ( belum termasuk caj postage):




SMS/ WHATSAPP 012-5560896

TWILIGHT TURTLE LAMP





READY STOK!!!!

~ yellow
~ dark green
~ oren






### FREE USB CABLE & 3 AAA BATTERIES

RM35

SMS/ WHATSAPP 012-5560896

KAPSUL BIJI APRIKOT B17 PENAWAR KANSER TERBAIK



Apa itu KAPSUL BIJI APRIKOT?

KAPSUL BIJI APRIKOT adalah pembunuh sel kanser yang telah diakui oleh doctor dan ramai penggunanya berikutan ianya KAYA DENGAN B17 dan pahit!!! Sebiji kapsul mengandungi 4-5biji biji apricot yang diproses dan dikapsulkan bagi memudahkan pengambilan.

Kapsul Biji Aprikot (Vitamin B17) Penawar Kanser!

~Mampu merawat dan mencegah penyakit kanser.
~Kaya dengan Amigladin.
~Mampu merawat penyakit kronik yang lain.
~Mengurangkan berat badan, tekanan darah tinggi dan kolsterol dalam darah
~Mengimbangkan kandungan gula dalam darah
~Meningkatkan kesihatan mental dan memori
~Membersih dan mencuci arteri jantung
~Mengurangkan sakit sendi
~Membantu masalah buasir
~Berfungsi sebagai tonik dan antioksidan yang mampu menyingkirkan toksin dengan cepat dalam badan
~Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka
~Menyelesaikan masalah senggugut dan keputihan menghilangkan bau hamis
~Membantu mengatasi masalah gatal-gatal kulit dan alahan
~Menyelesaikan masalah JERAWAT dan RESDONG
~Menghaluskan kulit
~Anti PENUAAN
~Mengecutkan TUMOR
~Melawaskan pembuangan air besar

Setiap kapsul gelatin halal mengandungi 4-5 biji aprikot yang pahit.

PENGAMBILAN:
5 biji selepas makan -langkah pencegahan
5 biji, 3 kali sehari selepas makan- penyakit kronik

RM50 sm/ RM55 ss.....100biji...
FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG

untuk tempahan/ pertanyaan sila sms/ whatsapp 012-5560896...





Jom lihat lebih banyak info & testimoni terkini di facebook kami:
Rahsia Sihat dan Penawar Kanser B17




Cara Biji Aprikot Membunuh Kanser

Rupa asal buah Aprikot, biji yang berada dalam buah inilah yang di keluarkan dan menjadi penawar kepada berbagai jenis penyakit termasuk "penyakit Maut" Kanser.

Khasiat Biji Buah Aprikot dalam merawat penyakit kanser

Biji aprikot merupakan kumpulan Nut dan seed (kekacang dan bijirin ). Tidak ada bezanya dengan kumpulan kekacang dan bijirin yang lain. Apa yang membezakannya adalah kandungan khasiat di dalamnya yang sangat luar biasa, terutama Bitter Apricot. Dalam bahasa nutrient, Biji Aprikot ini di sebut mengandungi Amigdalin, yang juga dikenali sebagai vitamin B17. B17 ini dapat membantu membunuh sel-sel kanser dalam badan kita, Hasilnya dapat membebaskan diri kita dari serangan penyakit ganas ini (kanser) yang merupakan pembunuh senyap.

Amigdalin (Vitamin B17) dapat diperolehi didalam beratus-ratus jenis tumbuhan . Dalam diet pemakanan kita harus ada B17. Jika tiada B17 dalam diet pemakanan anda boleh di hidapi penyakit kanser. Selain dari Biji Aprikot, B17 juga boleh diperolehi dari badam pahit (amigdalin mempunyai rasa pahit - badam manis tidak mengandungi B17), epal pips, benih-benih anggur, sengkuang, buah beri, ubi kayu, biji buah oren dan biji benih yang lain.

Terdapat banyak cara yang anda boleh gunakan untuk melawan kanser. Salah satunya ialah dengan cara membina sistem imun supaya ia menjadi sangat kuat dan dapat melindungi anda dari kanser. Satu lagi adalah menggunakan supplement dengan antioxidants yang dapat melawan carcinogens dalam badan anda. Bagaimanapun, B17 menggunakan cara yang sangat unik iaitu secara langsung menyerang sel kanser (directly attacks cancer cells). Maka hasilnya jauh lebih baik dari cara yang telah saya sebut di atas.

Kajian tentang Amigdalin yang pertama telah dikeluarkan seratus tahun dahulu. Telah disenaraikan dalam kamus-kamus farmakologi sejak dahulu lagi merupakan bahan yang tidak mengandungi toksik. Walau bagaimanapun dalam sebatian B17 terdapat satu unsur kimia yang dinamakan “cyanide”. Ia adalah lengai secara kimia dan tidak berbahaya untuk tisu normal yang hidup.

Jika Anda Percaya Pada Allah

Allah telah menurunkan penyakit dan Allah juga menurunkan penawarnya. Dengan menggunakan logikal akal anda akan memahami bagaimana Vitamin B17 dari Biji Aprikot membunuh sel Kanser. Tubuh badan kita telah diciptakan Allah dengan sebuah sistem pertahanan untuk menentang sel kanser, tetapi ianya bergantung dari diet dan pemakanan yang anda makan. Keseimbangan mineral dan Vitamin yang anda amalkan akan membantu membentuk keseimbangan tahap kesihatan yang anda miliki. Biji aprikot merupakan salah satu makanan yang dapat membentuk keseimbangan yang telah saya terangkan di atas.

Jika anda tidak percayakan Allah menurunkan Penawarnya.

Fakta logik dan sains menunjukkan bukti bahawa kehadiran enzim-enzim dan scientific chemistry dalam badan manusia adalah benar-benar berlaku. Mana-mana ahli biokimia atau ahli toksikologi di seluruh dunia telah mengesahkan berlakunya proses ini. FDA (merupakan badan yang mengawal ubat-ubatan dunia) telah mencabar pakar-pakar penyakit kanser dan ahli biokimia untuk menunjukkan bukti penemuan bahawa enzim laetrile dari Biji Aprikot dapat membunuh sel kanser. FDA mendapati terdapat bukti kukuh bahawa laetrile atau Vitamin B17 benar-benar dapat membunuh sel kanser. Atas kepentingan kewangan dan politik, mereka telah merahsiakan penemuan ahli biokimia tersebut. Perkara ini juga terjadi pada penemuan penawar HIV yang telah di rahsiakan.

Bagaimana B17 menyuburkan sel yang sihat dengan B12

Hasil kajian Ahli sains dan Ahli Biokimia tentang B17 telah dibukukan dan dirakamkan dalam bentuk VCD yang bertajuk “World Without Cancer” oleh G. Edward Griffin dan “Alive & Well” : One Doctor's Experience With Nutrition in the Treatment of Cancer Patients. Telah disiarkan dalam rancangan di sebuah station Tv di Malaysia.

Fakta dari hasil kajian mereka, kita kena faham bahawa tubuh badan kita memerlukan beberapa enzim bagi tubuh melaksanakan tugasan mereka. Salah satu enzim yang berfungsi untuk menyahkan toxsin dalam badan adalah enzim yang dipanggil Rhodanese, boleh di jumpai dalam kuantiti yang banyak di seluruh tubuh kita. Kecuali pada bahagian yang ada sel-sel kanser.

Seterusnya badan kita mempunyai enzim yang di namakan Beta-Glucosidase dapat di perolehi dengan banyaknya pada setiap sel kanser. Beta-Glucosidase hanya berada pada sel kanser sahaja. Pada sel badan yang tidak ada sel kanser tidak terdapat enzim ini. Biji Aprikot mempunyai kandungan Vitamin B17 yang paling tinggi di dunia. Vitamin B17 terdiri dari 2 bahagian glukosa, 1 Hidrogen Sianida dan 1 bahagian Benzaldehyde (pelali penahan sakit semulajadi).

Apabila B17 memasuki ke dalam badan manusia, ia akan dipecahkan oleh enzim Rhodanese. Rhodanese akan memecahkan Hidrogen Sianida dan Benzaldehyde kepada 2 bahagian, Thiocyanate dan Benzoic asid merupakan enzim yang sangat diperlukan oleh sel-sel yang sihat untuk menjalankan proses metabolisme. Hasil proses metabolisme enzim tersebut menghasilkan vitamin B12. Lebihan dari proses metabolisme tersebut akan di keluarkan oleh sistem pembuangan kita. Vitamin B17 yang berada dalam tubuh kita tidak akan bertahan melebihi 80 minit ia harus diganti dengan pengambilan b17 dari biji apricot yang baru. Pengambilan biji apricot setiap 4 jam merupakan sebuah kaedah mengekalkan Vitamin B17 sentiasa berada dalam badan kita.

Bagaimana B17 Membunuh sel kanser

Apabila B17 bertemu dengan sel-sel kanser, ia tidak dapat di pecahkan sebab tidak terdapat enzim Rhodanese untuk memecahkannya kerana enzim Rhodanese tidak terdapat pada sel kanser. Pada sel kanser hanya terdapat enzim Beta-Glucosidase dengan banyaknya. Sebaliknya apabila B17 bertemu dengan enzim Beta Glucosidase, satu tindak balas kimia akan berlaku disini yaitu Hidrogen Sianida bergabung dengan Benzaldehyde. Gabungan ini akan menghasilkan sebuah bahan yang akan membunuh dan membinasakan sel-sel kanser. Anda akan lihat sel-sel kanser yang mati berkecai keluar melalui air kencing. Proses ini biasanya mengambil masa dalam 2 minggu sahaja. Keseluruhan proses ini disebut sebagai “selective toxicity” atau ketoksikan selektif. Hanya sel-sel kanser sahaja di sasarkan untuk di musnahkan.

Beginilah cara b17 dari biji aprikot bekerja. Ia telah terbukti dan berilustrasi untuk memusnah serta membunuh sel kanser dan menyuburkan sel yang sihat melalui B12. Jika anda melayari internet anda akan melihat fenomena ini digunakan Hospital Contreras di Mexico dan Harold Manner Hospital lebih 30 tahun yang lalu dan berjaya merawat 100,000 orang pesakit-pesakit kanser!.

Harapan kita untuk melihat budaya memakan biji aprikot sebagai rawatan alternatif merawat pesakit kanser akan menjadi kenyataan apabila kesedaran ini menjadi satu budaya dalam kehidupan.

Kesedaran Kanser

Cara makan kita akan membentuk cara kita berfikir, cara kita berfikir akan membentuk cara kita bertindak. Ketahuilah cara kita bertindak akan membentuk tahap kesihatan kita. Kesedaran tentang kanser harus kita jadikan budaya dalam kehidupan kita setiap hari.






PERTANYAAN & SOALAN LAZIM BERKAITAN BIJI APRIKOT B17


1. Kalau untuk merawat kanser berapa banyakkah biji aprikot perlu dimakan?

Mengikut Dr Kerbs, sebagaimana didalam bukunya World Without Cancer, kita perlu makan 1 atau 2 biji aprikot setiap 1 jam selain waktu tidur.Yang terbaik ialah 3 hingga 5 biji setiap 1 jam. Kualiti biji aprikot perlu diambil kira untuk menentukan berapa bilangan biji aprikot yang patut diambil setiap hari. Bagi pesakit kanser, bilangan minima ialah 8 biji aprikot setiap 4 jam.Bagi tujuan pencegahan,  memadai untuk ambil 5 hingga 10 biji sehari.


2. Apa beza biji aprikot mentah dengan biji aprikot dalam bentuk serbuk atau kapsul ?

Serbuk biji aprikot mentah adalah benda yang sama dengan biji aprikot mentah, cumanya ianya telah dikisar halus untuk memudahkan penghadaman, tak perlu nak kunyah berpuluh-puluh biji. Yang dalam kapsul pula bertujuan untuk nak elakkan rasa pahit biji aprikot. kesemua tiga bentuk ni (biji mentah, serbuk dan kapsul) adalah benda yang sama, cuma disediakan dalam bentuk yang berbeza bagi memudahkan cara memakannya. Lain orang lain cara yang dipilih. Tujuannya sama agar faedah B17 dapat dirasai oleh semua orang.


3. Adakah khasiat biji aprikot akan hilang apabila dikisar atau dikapsulkan?

Tidak, sebab ianya adalah benda yang sama tanpa melalui proses tambahan kimia atau saringan.


4. Ada tak apa-apa tindakbalas atau reaksi atau kesan-kesan sampingan bila makan biji aprikot?

Sesetengah orang akan mengalami simptom loya, mual, pening, demam, panas badan, sakit tekak dan kadang-kadang sampai hilang suara, dan khayal. Ini adalah tindak balas biasa yang kita panggil 'healing crisis'. Ianya bersifat sementara dan akan hilang secara puratanya dalam masa 1 - 2 minggu sebelum badan boleh mensesuaikan diri dengan B17. Vitamin B17 adalah komponen yang larut air, seperti gula dan garam, tidak beracun. Kalau kita makan terlampau banyak gula atau garam pun, kita akan mengalamai simptom yang sama. Mereka yang tidak disahkan ada kanser kadangkala tumbuh bisul atau bintik-bintik hitam pada angota badan. Itu tandanya B17 telah bertindakbals dengan sel-sel tisu badan yang bermasaalah. Jangan berhenti sebaliknya teruskan pengambilan kerana ia akan beransur ansur hilang.


5. Macamana nak terus makan kalau saya tak tahan dengan tindakbalas tadi?

Kalau keadaan simptom menjadi agak serius dan badan kurang berupaya untuk menahan, kurangkan dos pengambilannya tetapi dekatkan jarak. Contohnya, kalau untuk pesakit kanser disarankan ambil 5 biji kapsul setiap 8 jam sekali, tetapi kalau reaksi terlampau kuat, kurangkan kepada 3/4 biji kapsul setiap 6 jam sekali. maknanya kita kekalkan jumlah dos setiap hari tapi adjust kadar pengambilannya.



6. Saya dah cuba makan kapsul biji aprikot tapi lambat rasa kesannya, kenapa ya?

Ada beberapa faktor yang mungkin menjadi penyebab kepada lambatnya keberkesanan.
Pertama: pastikan dos yang dicadangkan tu diikut. Pesakit kanser terutama diTahap 3 dan 4 perlukan dos yang tinggi. Pastikan jumlah kapsul biji aprikot diambil mengikut panduan yang betul ataupun  mengikut sukatan yang betul.
Kedua: Sel kanser mungkin diselaputi oleh protin dan lemak yang tebal. Ini menghalang B17 untuk masuk dan membunuh sel kanser. Apabila B17 terhalang dari menembusi sel kanser, ianya akan dimanfaatkan oleh sel-sel sihat dan memberikan manfaat lain tetapi tidak membunuh sel kanser. untuk memecahkan selaput protin, disarankan mengambil Bromelain ataupun dengan memakan nenas. Enzim didalam buah nenas atau Bromelain ini berupaya memecahkan selaput protin dan mengurangkan kesakitan pada bahagian kanser.Ketiga: Badan anda mungkin kekurangan beberapa zat-zat lain seperti zync yang begitu penting untuk 'mengangkut' B17 keseluruh sel kanser. Anda boleh mendapatkan zync dari mana farmasi. pastikan juga anda mengambil Vitamin C yang cukup bagi membantu memulihkan kerosakan pada sel disebabkan kanser.


7. Boleh ke saya percaya dengan B17 biji aprikot ni untuk kanser?

In-shaa Allah. Ini kerana rawatan menggunakan biji aprikot sebagai sumber utama B17 untuk kanser ni dah lama diamalkan diseluruh dunia terutamanya disebelah Eropah, Amerika dan Amerika selatan cuma publisitinya disekat oleh undang-undang kerana kawalan monopoli bisnes syarikat pembekal ubat berasaskan dadah antarabangsa. Kajian mengenai kemampuan B17 yang banyak didapati di dalam biji aprikot ini sudahpun bermula semenjak 1950'an lagi dan dibuktikan oleh kajian susulan oleh ramai lagi pakar biologi dan perubatan alternatif diseluruh dunia termasuk dari German, Mexico, Jepun, USA dan dll. Sila rujuk bagaimana B17 bertindak ke atas sel kanser disini.

8. Bolehkah saya makan kapsul biji aprikot sewaktu menjalani rawatan kimoterapi?

Jawapannya boleh, kerana kedua-duanya adalah rawatan yang tidak berlawanan malah bertujuan yang sama cuma rawatan menggunakan biji aprikot ini bersifat semulajadi tanpa sebarang bahan kimia. Yang pasti, biji aprikot tidak akan memberi sebarang 'side effects' malah akan membantu mengurangkan 'side effects' dari kimoterapi. Cuma masalahnya diperingkat awal pengambilan biji aprikot, badan mungkin mengalami beberapa sindrom 'healing crisis' yang akan menyebabkan badan rasa lemah. jadi, bagi yang sedang menjalani kimoterapi, dinasihatkan kurangkan dos pengambilan biji aprikot kerana kimo juga akan menyebabkan badan menjadi lemah, kecuali bagi yang sudah tidak mengalami apa-apa masalah 'healing crisis' tadi. Mengikut pengalaman mereka yang sudah biasa mengambil biji aprikot dan terus menjalani kimoterapi, mereka tidak lagi mengalami lemah-lemah badan dan apa-apa 'side effect' lain kerana khasiat biji aprikot membantu menambahkan sistem immunisasi badan.

ZOFEA BEAUTY SECRET

Salam....
hai gojes....jom  sharing rahsia tasha shila...makin montok...meh pakat2 intai produk yg si tasha ni amik shinggakan bentuk badannya sekarang menimbulkan kontroversi dah plak....nampaknya memang berkesan la produk yang dia amik tu...serasi dengan dia....so uolls tak teruja ke?






Rm150 sekotak 30 sachets....Free sebotol pil breast 60 biji ( selagi stok masih ada)

KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk wanita:

✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mengatasi masalah payudara besar sebelah
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔ Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Memutihkan kulit MUKA & BADAN
✔ Menghilang jerawat & parut jerawat
✔ Menghilangkan pigmentasi & jeragat
✔ Menghilangkan stretchmark & selulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan

Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Kesan yg dicanang-canang tak seperti yg dijanjikan??

Jangan risau kerana sudah ada produk yg dapat menandingi semua produk lain yg ada di pasaran.

ZOFEA BEAUTY SECRET ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.

sms/ whatsapp 012-5560896