CEGAH & RAWAT KANSER


Produk alternatif terbaik sebagai penawar kanser, fibroid, cycts, tiroid & lain2 penyakit..


Kapsul biji aprikot NDLife...
HOT SELLING!!!....
Setiap hari kami menerima feedback positif dari pengguna.... 
~ Pelbagai jenis/ tahap kanser/ ketumbuhan
~ cyst/ fibroid/ endometriosis
~ senggugut/ haid x teratur
~ tiroid
~ lain2 masalah kesihatan







Bagi anda yang masih tercari-cari supplement harga mampu beli dengan kualiti dan kuantiti yang berbaloi-baloi....kini anda sudah dapat jawapannya!
Kapsul Biji Aprikot NdLife paling MURAH di pasaran!!!
RM50 untuk 100 biji setiap botol!


Supplement tambahan untuk merawat serta mencegah pelbagai jenis penyakit. 
100% asli tanpa bahan kimia@dadah.
Produk malaysia & bumiputra.

Biji aprikot terkenal kaya dengan Vitamin B17 yang juga agen pembunuh sel kanser terbaik dan semulajadi.
Tunggu apa lagi??
Cepat order SEKARANG!!
SMS/ WHATSAPP/ TELEGRAM 012-5560896

Sel kanser dihasilkan setiap hari tanpa cuti dan rehat,anda masih berlengah dan leka menternak dan membelainya??
Hapuskan mereka bermula hari ini tanpa cuti dan rehat juga!!!
Amalkan mengambil kapsul biji aprikot sehingga akhir hayat anda kerana sel kanser juga dihasilkan setiap hari sehingga akhir hayat anda!

AGEN/ PENGEDAR/ PEMBORONG AMAT DIALU-ALUKAN
SMS/ WHATSAPP/ TELEGRAM 012-5560896


Kapsul Biji Aprikot Ndlife adalah produk keluaran bumiputra yang di proses & di kilangkan di Malaysia. Di daftarkan di bawah Syarikat Niaga Delima Enterprise (SA0259067-V).

Produk yang menggunakan jenama NDLife ini adalah produk makanan (supplement) tambahan yang menawarkan produk yang di perbuat daripada 100% biji aprikot asli dari bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia atau bahan campuran lain. Setiap kapsul mengandungi 3-4 biji aprikot asli.


Is sesuai di amalkan sebagai langkah pencegahan atau rawatan alternatif selain dari ubat-ubatan dari hospital.  Ia boleh diamalkan untuk merawat & mencegah pelbagai jenis penyakit dari penyakit biasa- biasa hingga penyakit kronik. Antara nya adalah kanser, cycts, fibroid, ketumbuhan, luekimia, batu karang, strok, darah tinggi, kencing manis dan banyak lagi....

KLIK DI SINI UNTUK DAPATKAN  LEBIH INFO TENTANG BIJI APRIKOT :
PENAWAR KANSER B17


Selain dari laman blog ini anda juga boleh layari facebook di bawah untuk artikel kesihatan & testimoni-testimoni pelanggan yang di sentiasa di update :


1) Sihatmenawan Corner

https://www.facebook.com/maznahzin

2) Rahsia Sihat dan Penawar Kanser B17

BEAUTY SARA SKINCARE

Hai uolls....Asssalamualaikum....
Saya admin blog ni.....kali ni teruja nak share pasal satu skincare ni.....
Ok....Uolls masih tercari2 skincare yang serasi dengan kulit muka uolls?
Meh saya nak share skincare yang saya sendiri guna.....bagi saya...memang WOWWW....memang AWESOME.....betul2 puas hati....KENAPA???
Sebabnya.....
Saya ni memang cerewet sangat nak guna skincare sbb KULIT TERLAMPAU SENSITIF so tak boleh guna sebarangan skincare....guna produk yang orang lain biasa2 guna pun boleh alergik....memang kulit sensitif sejak zaman sekolah lagi....dah berapa kali dapatkn treatment pakar kulit since skolah menengah....& pernah sampai dapat surat pengecualian dari terlibat dengan sebarang aktiviti luar yang kena panas ( macam puteri lilin la plak)....padahal zaman sekolah dulu2 mana pandai pakai apapun kat muka....tapi mungkin sebab kerap sunburn kot....he3....biasa la zaman2 skolah kan macam2 aktiviti tengah panas.....opsss!!!....merepek panjang plak....just to share 'sejarah' kulit muka saya je.....betapa kulit ni jenis sensitif.....
lumni pun pernah try jugak sabun/ pencuci muka tapi selalu jadi alergik....naik ekzema la....ntah brape kali jumpa pakar kulit ntah nak redakan smula alergik tu...even ramai orang lain guna ok je pun...that's why la saya memang kuar umah naked face je....krim ke...bedak ke memang tak berani nak pakai....
TAPI....bila umur dah makin meningkat....nak kena jaga la jugak....at least kena cuci kan tapi memang pening fikir nak pakai sabun/ pencuci muka apa....
Ni kira dah puas2 usha....survey la ni nak try produk ni....he3....sebab kulit muka dah macam kusam...kering2...mengelupas pedih2 pun ada....kalau sentuh memang tak rasa licin la....hi3....
Then....try la this skincare.......


Tu la dia....BEAUTY SARA SKINCARE!!!
Uolls pernah dengar tak?.....uolls boleh try google .....sure jumpa banyak feedback positif & testimoni pengguna skincare ni.....
Alhamdulillah....guna skincare ni memang tak de alergik apa pun kulit saya....tak macam masa try skincare lain lumni.....
Kulit rasa lembut, licin & lembab....actually baru 2 weeks guna ni so tu je la yg setakat ni perubahan yang nyatanya....tapi the best point is....skincare ni memang serasi dengan saya....langsung tak de rasa pedih or gatal ke....rasa lembut je....
saya paling suka sabun dia.....memang best sangat....pakai sabun dia je pun lepas cuci kulit rasa licin, lembab je....langsung tak rasa perit, kering ke apa...kadang2 saya ni lepas cuci muka malam2 lum tido tu ada masa malas jugak nak pakai krim malam .....he3....tapi bangun pagi kulit still ok la....:)

Ok....actually saya guna sabun & krim malam je.....foundation dia saya tak guna pun sebab macam yang saya bagitau tadi la...siang2 or masa kuar umah tak suka tempek apa kat muka....natural beauty gitu....ha3.....prasan plak....
****sori sebab tak dapat share gambar muka saya ....he3....sebab hubby tak izinkan tempek muka kat sini....:)


BEAUTY SARA SKINCARE by MAMADIL ni ada 2 set macam dalam gambar tu....so saya guna yang set A tu la......

Nak tahu apa item yang terkandung dalam setiap set tu?
Meh nak citer.....

Apa yang terkandung dalam set beauty sara skincare by mamadil?

SET A:
√ collaloe soap 110gm
√ bs night cream (krim sarang burung & krim kunyit gred AAA) 25gm setiap satu

RM160(sm)/RM170(ss)
*tahan 4 bulan pengunaan (JIMAT KAN!!!!)
◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎ ◎◎◎◎◎◎◎◎◎

SET B ( Trial pek so krim malamnya lebih kecil):
√ collaloe soap 110gm
√ bs night cream(krim sarang burung & krim kunyit gred AAA) 12g setiap satu
√ foundation 15ml (pink@beige)

RM170(sm)/RM180(ss) free postage
*tahan 1-2 bulan pengunaan


■■■■■♡♡♡♡♡♡■■■■■■■■
SKINCARE COMPLETE SET:
√ collaloe soap 110gm
√ bs night cream (krim sarang burung & krim kunyit gred AAA) 25gm setiap satu
√ foundation 15ml (pink@beige)
RM230(sm)/RM240(ss)
* tahan 4 bulan pengunaan (JIMAT!!!!)
■■■■■■■■■■♡♡♡♡♡♡♡♡■■■■■■■■■

P /S: Boleh beli loose untuk setiap item Beauty Sara Skincare ni....

Harga loose :-
1) Collaloe soap 110gm = RM30(sm)/RM36(ss)
2) BS night cream 25gm = RM140(sm)/RM150(ss)
3) Foundation 15ml = RM70(sm)/RM80(ss)

****** belum termasuk postage

■■■■■■■♡♡♡♡♡♡■■■■■■■■■


BEAUTY SARA COLLAGEN+ALOEVERA SOAP – 110gm
RM30(Sem)/ RM36(SS)

✔ SABUN KOLAGEN+ALOEVERA BEAUTY SARA menggabungkan kebaikan kolagen soya dan aloevera menjadi satu yang diketahui umum sangat bagus untuk penampilan kulit yang sihat dan berseri.
✔ Turut mengandungi minyak kelapa, pati santan dari beras jasmin, serbuk mutiara & glutathione.
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit.
✔ Digunakan untuk membersihkan kotoran, mencerah & menegangkan kulit wajah malah boleh digunakan untuk seluruh badan.
✔ Penggunaan: 2 kali sehari.
✔ Kandungan pakej: 1 x 110g sabun

BEAUTY SARA NIGHT CREAM
- krim sarang burung 25gm
- krim kunyit 25gm
RM140(Sem)/ RM150(SS)

✔ KRIM MALAM BEAUTY SARA sangat mujarab untuk rawatan kulit bermasalah seperti jeragat, jerawat, kulit kusam, tona tidak sekata, kasar, kering/berminyak, liang pori terbuka, kulit yang nampak tua dari usia sebenar dan masalah alahan pada makanan seperti kekacang, makanan laut dll.
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit.
✔ Merawat kulit secara lembut, semulajadi & tidak memudaratkan kulit - Tiada pengelupasan; tiada rasa pedih, perit @ terbakar; dan tidak menipiskan kulit.
✔ Bahan utamanya terdiri dari pati sarang burung & pati kunyit bermutu tinggi yang sangat baik untuk kesihatan kulit malah sangat baik untuk mencegah jerawat.
✔ Turut mengandungi kebaikan kolagen soya, ekstrak lemon, ekstrak halia, ekstrak gula tebu, ekstrak aloevera, ekstrak buah-buahan & serbuk mutiara.
✔ Hanya digunakan pada waktu malam sebelum tidur.
✔Tekstur yang tidak melekit tidak mengganggu tidur malam anda. Alamilah wajah yang cerah, bersih, lembab & licin pada pagi berikutnya seawal kali pertama penggunaan.
✔ Kandungan pakej: 1 unit krim sarang burung + 1 unit krim kunyit


BEAUTY SARA ALL IN ONE FOUNDATION
- 15gm
RM70 (Sem) / RM80 (SS)

✔ Beauty Sara All In One Foundation menggabungkan semua langkah regim penjagaan muka di dalam satu botol. Ini memudahkan aplikasi rutin penjagaan muka, menjimatkan masa dan juga kos.
✔ Tidak perlu penyegar (Toner).
✔ Tidak perlu krim pelembab (Moisturizer).
✔ Tidak perlu krim pelindung matahari (Sunscreen).
✔ Pemakaiannya dijamin segar sepanjang hari, tidak nampak berpeluh @ pecah minyak.
✔ Berfungsi untuk menganjalkan kulit malah mampu memperbaiki kerosakan kulit sedia ada. Bertindak sebagai penapis matahari, anti-penuaan & pencerah kulit.
✔ Diperkaya dengan STAY-C (sejenis Vitamin C), Vitamin B3, Vitamin E & Saccharite Isomerite yang yang sangat baik untuk penampilan kulit yang menawan.
✔ Mengandungi SPF30 untuk perlindungan daripada kerosakan matahari.
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit dan diluluskan KKM.
✔ Baunya yang lembut & wangi pasti memikat hati.
✔ Pilihan tona warna:
1) Natural Beige (Untuk kulit sawo matang) & 2) Natural Pink (Untuk kulit cerah)

SO BERMINAT NAK DAPATKAN BEAUTY SARE SKINCARE?
Boleh whatsapp/ telegram/ sms 012-5560896 (maznah)


Kat bawah ni nak share la skit feedback pengguna skincare ni.....


Ni la owner dia....pn. Dila Mubarak....comel kan?






WOMEN LOVE by MAMADIL

Ni la dia pengasas & duta WOMEN LOVE...Pn. Dila....
Beza tak... sebelum & selepas amalkan WOMEN LOVE?..........
Makin cantik gebu muda remaja je kan???






Then kita tengok plak apa kata Pn. Dila (pengasas Women Love by Mamadil) ni yang menjadikan dirinya sendiri pengguna pertama dan testimoni pertama Women Love ni....


********************
WOMEN LOVE by MAMADIL....
Nak tahu apa itu WOMEN LOVE?
Women Love @ WL dihasilkan dari kolagen tumbuhan utk mencerahkan kulit, bukan dari kolagen laut. Kolagen laut kebiasaan pengguna akan alami kegatalan selepas guna mungkin dari penyakit resdung yg ada & sebagainya.
WL juga mengandungi Vitamin C khas untuk kecantikan kulit padat, mampat & halus hingga ke hujung jari kaki.
Selain itu WL juga mengandungi pueraria mirifica khas utk keanjalan payudara & susu ibu bertambah byk & pekat.
WL juga mengandungi bahan yg paling penting iaitu MANJAKANI khas utk merawat masalah kewanitaan, ramai pengguna yg sudah mengandung sejak mengambil WL, agen perapat no.1 wanita( rujuk gambar di bawah pelbagai testimoni yg kami terima)
Rasa buah2an ini juga adalah salah satu agen utk anda senang membuang & tidak sembelit lagi.
" Kanser usus berpunca dari sembelit @ membuang tidak lawas & sisa2 najis yg tidak keluar normal.Lama kelamaan ia bertukar menjadi sel2 kanser" -Dr.Rahmah Klinik Adnin K.Terengganu.
Siapa yg boleh ambil WOMEN LOVE?
- Wanita belum berkahwin 18 ke atas.
- Wanita sudah berkahwin khasnya yg sudah beranak pinak.
- Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis)
- WANITA SAHAJA.
Apa pantang larang Women Love?
-Pantang untuk IBU MENGANDUNG SAHAJA.
-Kami syorkan elakkan ais & minuman berkafein kerana ianya melambatkan proses perubahan.
Harga & Cara penggunaan:
Women Love RM140sm RM150ss mengandungi 30sachet dalam satu kotak. Ianya tidak perlu dibancuh air. Hanya koyak sachet & terus tuang ke atas lidah. Rasanya serbuk buah2an yg sangat sedap. Tidak ada rasa herba @ pahit. Boleh diambil 1sachet sehari sebelum makan. Jika inginkan kesan yg lebih optimum, ambil 2sachet sehari & pastikan pengambilan AIR PUTIH yg banyak setiap hari. Ramai yg tidak tahu, sebenarnya AIR PUTIH ialah agen melembut & melembabkan kulit.
Orang yang ada penyakit seperti kencing manis @ darah tinggi @ tiada rahim @ fibroid @ tirod boleh ambil tak WL?
- Boleh dgn syarat pastikan pengambilan air putih yang banyak setiap hari.
- Mulakan dengan 1sachet sahaja. Bila rasa selesa boleh consume 2sachet sehari. Terpulang mengikut kehendak.
Women Love ada KKM & HALAL tak?
- Alhamdulillah walaupun lambat sikit prosedurnya tapi kami telah terima sijil KKM & sijil HALAL
==============
FUNGSI UTAMA PRODUK:
✔ Untuk kecantikan kulit seluruh badan.Cerah.Gebu.Berseri.
LAIN-LAIN KELEBIHAN:
✔Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan.
✔ Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap.
✔ Kulit sangat halus & licin.
✔ Kulit cerah sekata.
✔ Memudarkan parut.
✔ Bentuk badan semakin kemas&menarik.
✔ Membersihkan “dalaman” wanita.
✔ keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih.
✔ Mujarab untuk merapatkan rahim.
✔ Melancarkan period.
✔ Mencantikan payudara & punggung.
✔ Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yg konsisten.
INFO PRODUK:
✔ Harga RM140(sm) RM150(ss).
✔ 1kotak mempunyai 30sachetx5g.(tahan sebulan)
✔ Pengambilan 2sachet setiap hari (kesan effective 2 minggu pertama selepas tu 1 sachet sehari dah cukup)
✔ Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
✔ Perisa oren macam gula-gula serbuk tu..yummy
✔ Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepat melalui enzim liur.
✔ Kesan seawal 2 minggu ke atas.
✔ Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten & makan minum mcm biasa, perbanyakan minum air masak je okayy
IBU YANG BREASTFEED BABY BOLEH CONSUME WOMAN LOVE, TAPI MAKE SURE SELEPAS ANAK SIHAT DARIPADA DEMAM KUNING
TAPI IBU MENGANDUNG TAK BOLEH CONSUME WOMAN LOVE

UNTUK TEMPAHAN....SILA SMS/ WHATSAPP/ TELEGRAM KE....
012-5560896

GLUCOS CUT TEA


Apa itu Glucos Cut Tea?
~ Glucos Cut Tea ni teh hijau ( Green Tea)

Apa beza Glucos Cut Tea dengan Green Tea lain?
~ Bezanya....ia mampu menyerap carbo dan gula yang tidak diperlukan oleh badan. Green Tea biasa tak de kelebihan camni :)

Apa rasa Glucos Cut Tea?
~ Rasa teh O biasa then manis2 buah skit2 je ( manis stevia sbb ada daun stevia). So jangan tambah madu or gula plak tau....

Siapa boleh minum Glucos cut Tea ni?
~ Pesakit diabetis/ kencing manis
~ Mereka yang ingin turunkan berat badan/ nak kurus
~ Mereka yang ingin kekal langsing
~ Mereka yang ingin elak dari kencing manis/ diabetis
~ Mereka yang ingin menjaga kesihatan
~ So....kesimpulannya....satu family boleh minum Glucos Cut Tea ni...


Kebaikan GLUCOS CUT TEA (GC TEA)

~mengurangkan risiko diabetes (baik cegah diperingkat awal)
~mengurangkan tahap gula dalam darah
~mengurang risiko penyakit kronik (kembali kepada konsep bila badan sihat)
~mengelakkan berlaku pengambilan gula berlebihan (hanya rendam teh ni je)
~mengawal berat badan (rasa kenyang, jika tak percaya buat 1 jar, asal lapar je, minum teh ni)
~kekal langsing
~mengurangkan risiko kencing manis.
~penyediaan yang mudah



Kandungan :
~Teh Hijau
~Gymnema sylvestre,
~Daun pudina
~Daun mulberi
~Rooibos
~Daun stevia


Jom tukarkan teh yg biasa uollss minum dgn GC.....teh yg lbh bmanfaat utk kesihatan....amat sesuai utk penghidap DIABETES....malah sesuai juga utk yg X DE DIABETES sekalipun......insyaAllah....
~ kekal langsing
~ turunkan berat badan secara sihat
~ kawal/ turunkan paras gula dlm darah

Harga Sekotak ( 60 sachets untuk kegunaan 2 bulan): 
RM130sm
RM140ss

NAK YANG TRIAL PEK PUN BOLEH....TENGOK KAT BAWAH NI YE!


Hubungi
Whatsapp/ telegram/sms: 012-5560896


Ni ada lg testimoni pengguna GC nak kongsikan dengan uolls!!!.....


Ibu dan bapa tiada galang gantinya. Kesihatan mereka lebih penting dr segalanya. Kegembiraan mereka adlh kebahgian kita. Jom hadiahkan satu kotak GC tea buat ibu bapa ANDA..... 









So anda masih ragu2 dan masih tertanya2 kenapa perlu tukarkan teh yang biasa anda minum tu dengan GC TEA?....
Apa kata anda pula menjadi sebahagian daripada testimoni kami pula selepas ini?....
Jom cuba sekarang......KENAPA?....kerana dengan GC TEA:~ berat badan turun
~ kandungan/ bacaan gula dalam darah juga turun
~ kekal slim
~ kekal sihat


Hubungi
Whatsapp/ telegram/sms: 012-5560896


JAMU SERI BONDA (JSB)~RAHSIA UNTUKMU WANITA~

JAMU SERI BONDA (JSB) KINI BERWAJAH BARU!!!!



JAMU SERI BONDA...
Sebotol 60 biji = kegunaan sebulan
Sebotol RM 39 + postage rm6sm
2 botol RM78 Free postage utk smnnjung

################

Jamu Seri Bonda~Rahsia untukmu wanita~....1001 KHASIAT....
Atasi masalah anda:::
✔SENGGUGUT TERUK
✔SEMBELIT
✔KENCING TAK LAWAS
✔KEPUTIHAN TERUK
✔HAID TIDAK TERATUR
✔CEPAT LETIH
✔LENGUH BADAN
✔PERUT KEMBUNG
✔KUATKAN RAHIM(bagi yg inginkan zuriat)
✔SEMBUHKAN LUKA DALAMAN(bagi ibu bersalin)
.
Selain masalah diatas..banyak lagi khasiat dari JAMU SERI BONDA...
Ayuh..atasi masalah anda hari ini...
.
Pm / sms / whatsapp /telegram 012-5560896






Lihat lebih byk info/testimoni JSB di sini:
https://m.facebook.com/profile.php?id=546518638692124

JSB pek lama....


Antara feedback positif pengguna JSB.....













Mereka yang boleh mengamalkan Jamu Seri Bonda adalah:
1) Wanita berkahwin (berumur sehingga 60 tahun)
2) Wanita menyusukan anak
3) Anak dara 

Untuk tempahan: 012-5560896 (Maznah )

Jamu Seri Bonda (JSB) atau sebelum ini dikenali dengan nama Jamu Serapat Bonda pada awal kemunculan ia di pasaran online pada tahun 2010. Dengan berpaksikan niat utuk membantu kaum hawa dalam menangani masalah luaran dan dalaman yang dialami mereka, kami terpanggil untuk membawa JSB masuk ke dalam pasaran. Hanya bermula dari menjual JSB di dalam talian, ternyata sambutannya amat memberangsangkan di dalam masa setahun enam bulan ia bertapak di alam maya itu. Bermula dari titik tolak itu , JSB mula menjadi bualan para wanita baik yang berkahwin ataupun belum berkahwin.

Sambutan hangat serta kepercayaan yang tidak berbelah bagi oleh pengguna, kami membuat keputusan untuk lebih serius dengan produk ini. Setelah mengalami beberapa fasa menaik taraf JSB, pihak Akid Q Herbs Industry mengorak langkah dengan membuat penjenamaan semula yang melibatkan perubahan dari segi kualiti, kuantiti dan pembungkusan yang lebih eksklusif serta berdaya saing.

JSB telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) yang bernombor MAL 10043746TC dan JSB juga telah dikilangkan dibawah syarikat yang bertaraf GMP(Good Manufacturing Practice) serta HALAL dan mendapat pengiktirafan ISO 9002 (International Standard Organization) ini membuatkan JSB lebih tinggi mutunya serta mampu duduk sebaris dengan produk-produk kesihatan di luar sana.

Rahsia Untukmu Wanita - Ia mendifinasikan apa itu JSB. Khasiat serta keberkesanannya tidak dapat dinafikan lagi. Para wanita yang menggunakan JSB yakin akan keberkesanan serta khasiat yang terkandung di dalam jamu ini. InsyaAllah JSB mampu menangani permasalahan wanita.

JSB terbukti berkesan dalam menangani permasalahan berikut:

Mengetatkan otot faraj
Lebih power grip
Menghangatkan hubungan intim
Menyuburkan rahim
Menambahkan tenaga
Menegang dan menganjalkan payudara
Membantu mendapatkan zuriat
Merawat masalah keputihan
Menstabilkan hormon
Mencegah dan menghilangkan bau yang kurang enak di bahagian vagina
Menghilangkan gatal-gatal di bahagian vagina
Kulit lebih cantik dan anjal

Untuk awet muda serta menyerikan raut wajah
Melancarkan peredaran darah
Menghilangkan senggugut dan menstabilkan kitaran haid
Melegakan kekejangan otot badan
Melawaskan pembuangan air besar atau kecil
Sesuai di amalkan oleh wanita selepas bersalin
Mengembalikan keyakinan sebagai seorang wanita

ATURAN MAKAN

Sebotol Jamu Seri Bonda mengandungi 6O biji kapsul. Ianya tahan untuk lima minggu. Jadi anda sangat jimat.
Cara makan:
2biji sehari, pagi atau malam

Cara pengambilan JSB selepas bersalin
Berikut adalah cara pengambilan JSB semasa di dalam pantang:
1) Jika bersalin secara normal, makan JSB pada hari ke 20 selepas bersalin.
2) Jika bersalin secara pembedahan, makan JSB pada hari ke 30 selepas bersalin.
 Cara pengambilan:
Mulakan dengan memakan 1biji kapsul di waktu pagi dan satu biji kapsul di waktu malam jika anda sepenuhnya menyusukan bayi. Cara pengambilan sebegini digalakkan bagi mengelakkan perut bayi kembung atau sebagainya.
 Jika anda tidak menyusukan bayi anda, bolehlah mengambil dos 2biji pagi dan 2biji malam.
 Jika bayi anda telah berusia 6 bulan dan ke atas, anda boleh mengambil dos seperti biasa iaitu 2biji kapsul setiap hari selepas waktu makan. Namun jika tubuh anda agak lambat bertindakbalas dgn JSB, amalkan memakan 2biji kapsul di waktu pagi dan 2biji kapsul di waktu malam.
Banyakkan meminum air putih untuk kesan yg maksimum.
 Cara pengambilan untuk wanita yang berkahwin dan belum berkahwin
Terdapat dua cara yang boleh dipraktikkan iaitu:
1) Amalkan memakan 2biji kapsul setiap hari selepas waktu makan. Biasanya kesan boleh dilihat seawal hari kelima namun ia bergantung kepada tubuh individu.
2) Jika tubuh anda agak lambat bertindakbalas dgn JSB, anda boleh mengamalkan JSB dengan memakan 2biji kapsul di waktu pagi dan 2biji kapsul di waktu malam.
3) Untuk remaja di dalam lingkungan umur 21 tahun ke bawah, disyorkan agar mengambil dos 1 biji kapsul sahaja.
4) Untuk remaja 21 tahun dan keatas, amalkan 1biji kapsul di waktu pagi dan 1biji kapsul di waktu malam.
Sila pastikan anda mengambil minima  8 gelas air putih setiap hari bagi memastikan JSB dapat memberikan kesan yang terbaik untuk tubuh anda.
* wanita hamil dan datang bulan serta mempunyai penyakit darah tinggi yang kronik tidak digalakkan untuk mengambil Jamu Seri Bonda
Jika anda mengalami lenguh-lenguh di bahagian tertentu dan sebagainya atau haid menjadi lewat beberapa hari, itu cuma tindak balas di peringkat awal pengambilan  JSB. Jadi jangan risau ya. teruskan amal JSB, insyaAllah masalah yg di alami akan beransur hilang